NordicFeel lanserar Milani Cosmetics

Välkommen till PR.SE
januari 28, 2016
Skovård – några enkla vardagstips
mars 29, 2016

NordicFeel lanserar Milani Cosmetics

Nu lanserar NordicFeel varumärket det populära sminkmärket Milani Cosmetics. Milani Cosmetics är ett amerikanskt varumärke som hämtat inspiration från italienska Milano. Produkterna passar för kvinnor i alla åldrar som letar efter prisvärda, trendiga och innovativa skönhetsprodukter med rikt pigmenterade färger. Milanis sortiment är färgglatt, håller bra kvalitet och är utformat för att fungera på en lång rad olika hudtoner.

”Milani passar perfekt i vår satsning på att ta in nya, heta varumärken som har ett tydligt fokus. Milani är det tredje varumärket på kort tid som vi lanserar i Skandinavien. Vi är mitt inne lanseringen av Makeup Revolution och Tecna Professional och under våren kommer vi lansera flera nya varumärken” säger Anders Sjöberg, VD på NordicFeel.

Alla Milani Cosmetics produkter är certifierade av PETA (amerikansk djurrättsorganisation). Företaget grundades 2002 och fick ny inriktning 2014 och därefter har märket växt mycket fort. Idag har Milani Cosmetics närmare en miljon följare på Instagram.

Om NordicFeel

NordicFeel grundades 2006 och har sedan dess expanderat kraftigt och omsätter i år ca 280 Msek. NordicFeel har över 700 000 kunder vilket gör oss till en av Sveriges största webbutiker inriktat på skönhetsprodukter. NordicFeel är även etablerade i Norge, Finland och Danmark. NordicFeel blev utsedda till årets e-handlare 2011 till 2015 av Pricerunner i kategorin Skönhet & Hälsa.

Comments are closed.